ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Substrat JBL MANADO 3 l

JBL MANADO - substrat za rast rastlin in filtracijo vode.

Več podrobnosti

10,07 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 10 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,20 €. Vaše nagradne točke


Naravni substrat za tla spodbuja rast rastlin in služi kot filter za vodo. Njegova porozna struktura omogoča učinkovito in hitro kolonizacijo dragocenih bakterij in močno rast korenin. Zavira rast nezaželenih rastlin takoj po ureditvi akvarija, s tem zmanjšuje obremenitev filtra in zagotavlja kristalno čisto vodo.

 

Kombinacija JBL ProFlora AquaBasis Plus (dolgoročni hranilni substrat) in JBL Manado (pokrivni sloj) zagotavlja bogato akvarijsko floro. JBL Manado absorbira presežna hranila in jih sprosti šele takrat, ko je potrebno, v vodi je nevtralen in ne onesnažuje vode. Okrogla oblika granul ne škodi ribam, ki živijo na dnu akvarija.

JBL Manado - navodilo za uporabo:

Na hitro sperite pod tekočo vodo, da bi odstranili drobne delce prahu. Zaradi porozne strukture lahko nekaj granul ostane plavati na površini vode. Odstraniti jih je mogoče z mrežo za ribe.

Količina: 3 l (za akvarije s prostornino okrog 25 l)

Velikost zrn: 1-3 mm

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij