ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Podlaga JBL Florapol 350 g

Podlaga za vzpostavitev novega akvarija.

Več podrobnosti

5,39 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 5 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,10 €. Vaše nagradne točke


Podlaga za gnojenje, ki vsebuje železo kot osnovo za gnojenje korenin akvarijskih rastlin (50-100 l) in ima dolgotrajni učinek ob vzpostavitvi novega akvarija.

 

Učinkovito gnojilo na glineni netopni podlagi, ki vsebuje železo. Preprečuje nastanek nezaželenega presežka v koncentraciji železa, do katerega pride takoj ob uporabi gnojila, kar vodi v rast nezaželenih alg. Rastline lahko tako nenehno sprejemajo železo skozi svoje korenine. Glinena podlaga ima visoko sposobnost vezave in deluje kot skladišče hranilnih snovi, ki bodisi absorbira presežek hranil bodisi jih po potrebi izpusti v okolje. Zahvaljujoč tovrstnemu mehanizmu so rastline uravnoteženo preskrbljene z minerali. Opisana lastnost produkta traja najmanj tri leta.

Uporaba:

Potrebno količino Florapola zmešamo z od petkratno do desetkratno količino neopranega peska in mešanico razporedimo kot spodnjo plast podlage v akvariju glede na načrtovano razporeditev rastlin. Na prvo plast nanesemo plast opranega peska, debelo približno 4 do 6 cm (velikost zrn: 2-3 mm). Pred polnjenjem akvarija z vodo dno prekrijemo s stekleno ali podobno podlago, da bi preprečili vrtinčenje zrn navzgor.

Količina v paketu: 350 g (za akvarij 50-100 l)

JBL Florapol substrát

 

 

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij