ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Hrana za diskuse TROPICAL D Allio Plus 100 ml/20 g

Ribja hrana v kosmičih D-ALLIO PLUS s česnom.

Več podrobnosti

3,83 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,06 €. Vaše nagradne točke


Večkomponentna ribja hrana v obliki kosmičev z dodatkom česna (6 %) za diskuse in druge ribe, ki zahtevajo hrano z visoko hranilno vrednostjo, vključno z morskimi ribami.

Kosmiči D-Allio Plus vsebujejo česnov dodatek (Alium sativum L.), zelo cenjen zaradi koristnega vpliva na organizem, saj krepi imunski sistem rib in izboljšuje njihovo prebavo. Zahvaljujoč visoki hranilni vrednosti, uravnoteženi kombinaciji vitaminov in mikroelementov skupaj z naravnimi lastnostmi česna je ta hrana idealna mešanica za ribe, ki se zdravijo, okrevajo ali se navajajo na novo okolje.

Za večjo raznolikost prehrane mladih diskov in drugih rib, ki zahtevajo hrano z visoko hranilno vrednostjo, je D-Allio Plus priporočljivo uporabljati v kombinaciji z drugo hrano Tropical, npr. Regular, D-50 Plus in Astacolor.

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij