ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Hrana za ribe TROPICAL D-Allio Plus Granulat 250ml/150g

Hrana za ribe v obliki zrn in z visoko hranilno vrednostjo, posebej primerna za okrasne ribe.

Več podrobnosti

7,94 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 7 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,14 €. Vaše nagradne točke


Tropical D-Allio Plus Granulat je popolna hrana za ribe v obliki granul s česnovim dodatkom (30 %) za diskuse in druge sladkovodne ribe, z visoko hranilno vrednostjo.

D-AllioTabin vsebuje česnov dodatek (Allium sativum L.), ki je zelo cenjen zaradi ugodnih vplivov na organizem, saj pripomore k močnemu imunskemu sistemu rib in izboljšuje njihovo prebavo. Zahvaljujoč visoki hranilni vrednosti, uravnoteženi kombinaciji vitaminov in mikroelementov, skupaj z naravnimi značilnostmi česna, je ta hrana idealna za ribe, ki se zdravijo, okrevajo ali se navajajo na novo okolje.

Hranjenje: Svoje ribe hranite z majhnimi količinami in večkrat na dan. Za bolj raznoliko prehrano mlade diskuse hranite tudi z drugimi vrstami hrane Tropical.

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij